Mazikoowy Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Czołem, zainstalowałem sobie kilka modyfikacji z paczuszki do czystej wersji world of tanks, między innymi HitLog XVM ze wzgledu na to, że najbardziej mi zawsze odpowiadał, ale po wejściu do gry zauważyłem, że HitLog z paczki różni się od tego z oficjalnej strony XVM tym, że nie koloruje zrobionego DMG na dany kolor WN8 i tutaj moje pytanie, czy można zainstalować HitLoga z oficjalnej strony XVM do paczki aslaina? Dodam, że wybierając w paczce opcje nie instalowania żadnego HitLoga ten ze standardowego XVM nie działa wcale. Quote
Administrator Aslain Posted October 12, 2018 Administrator Posted October 12, 2018 Hej. Musisz wybrac w paczce rodzaj hitloga. Jesli chcesz ten od XVM to musisz go wybrac: Quote
Mazikoowy Posted October 12, 2018 Author Posted October 12, 2018 7 minut temu, Aslain napisał: Hej. Musisz wybrac w paczce rodzaj hitloga. Jesli chcesz ten od XVM to musisz go wybrac: Wybrałem ten od XVM w paczce, ale tak jak mówię wygląda on inaczej niż standardowy z czystego XVM, ponieważ oryginalnie powinien pokazywać DMG na odpowiadajacy mu kolor z WN8 dla danego typu pojazdu. W paczce HL od XVM wygląda tak: A Oryginalnie koloruje DMG (czerwony.pomarańczowy,żółty,zielony,niebieski,fioletowy) tak: Quote
Recommended Posts