KrisK84 Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Cześć Aslain Jaka jest szansa aby do listy dostępnych kalkulatorów WN w bitwie chyba od ekspointa dodać konfigurację by P_H_A_R_A_O_N była to moja ulubiona konfiguracja kalkulatora. Tumasz link do tego kalkulatora ale dla starszej wersji Wota- chodiz mi o ten z kolorowymi paskami http://wotportal.cz/ukazatel-wn8-dmg-eff-bez-xvm-1-1-0/ Załączyłem swój plik. Co\s tam przy nim dłubałem, ale nie wiem dlaczego nie jest widzoczny w trakcie pitwy panelwn8.zip
Administrator Aslain Posted October 13, 2018 Administrator Posted October 13, 2018 Niestety bazuje to na modzie ekspointa. Ktory dodaje do modów złośliwy kod reklam.
KrisK84 Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Aslain Używałem tej mojej wersji kalkulatora i nie miałem problemu z niechcianymi reklamami.
Administrator Aslain Posted October 13, 2018 Administrator Posted October 13, 2018 To ze ich nie widzisz to nie znaczy ze ich nie ma mody ekspointa sa zbanowane w mojej paczce od ladnych paru miesiecy juz.
Recommended Posts