czesiek Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Po ostatnim patchu wygląda to na przykład tak (bywa jeszcze gorzej) Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2018 Administrator Posted October 21, 2018 Zobacz bez instalowania moich ikonek konturow. Quote
czesiek Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 sprawdzę, ale jakoś nie wydaje mi się, gdyż to jest na podstawowym panelu wyników, a drużynowe czy szczegóły są nieaktywne (text) Quote
Administrator Aslain Posted October 22, 2018 Administrator Posted October 22, 2018 Jeszcze jedna porada, przeinstaluj mody z opcja czyszczenia folderu DL. Quote
czesiek Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 mam paczkę nr 4 i zainstalowaną bez twoich ikonek, wyniki są ok Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2018 Administrator Posted October 23, 2018 Czyszczenie folderu by pewnie wystarczylo. Wydaje mi sie ze powodem sa nazwy plikow modow ktore trzymam online a ktore ludzie pobieraja jak cos wybiora. Mamy teraz wersje gry 0.7.10.0 w plikach nazywam ją ....7100.7z, niestety okazalo sie ze tak samo nazywalem kiedys pliki z WoWs 0.7.1.0.0 i jesli ktos kiedys pobral taki mod z starego WoWs z poczatku roku, to teraz instalator uzyje mu starego pliku, a nie pobierze nowego. Generalnie w skrocie moja wina bo nie przewidzialem nowych nazw plikow, to sie juz nie powtorzy... Quote
Recommended Posts