cptBusket Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 (edited) Witam Otóż po ostatniej aktualizacji nie działają mi wszystkie mody, które zaznaczam w instalatorze. Reinstall gry, modów, sterowników grafiki itp nic nie pomagają, wyłączanie lub odinstalowywanie antywirusa także nie pomagają.Rozumiałbym gdyby wszystkie nie działały a tutaj działa np zoom, automatyczne logowanie ale ikonki pojazdów z pogrubioną czcionką, czas lotu pocisku itp nie działają. Załączam mam nadzieje logi python... Pomocy! python.log Edited October 22, 2018 by cptBusket Zapomniałem dodać załącznik Quote
cptBusket Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 Zauważyłem także, że gdy instaluje mody od innego dostawcy to działają bez problemów. Quote
Administrator Aslain Posted October 22, 2018 Administrator Posted October 22, 2018 Wygeneruj logi uzywajac wot_logs_archiver.exe i zalacz je. Aczkolwiek watpie by to byl jakis blad instalatora, to raczej cos lokalnego na kompie. Quote
Negativ12 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Ja mam identycznie. Działają mi wszystkie modyfikacje z pModa takie jak zoom czy licznik hp drużyn, ale nie działa nic do czego już trzeba zaznaczyć coś np. z panelów Aslaina. Dla przykładu nie działają żarówki obok czołgów i paski hp. Ponadto statystyki graczy również nie działają. To czy wszystko w wocie działa czy nie można ocenić po zalogowaniu i jeśli w garażu w lewym górnym rogu licznik graczy na serwerze wyświetla jakieś liczby to mody działają, a jak nie to coś się zepsuło. Męczyłem się wczoraj z tym 2 godziny i musiałem ostatecznie zrezygnować z niektórych modów. Quote
cptBusket Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 Jakbyś kolego znalazł rozwiązanie to proszę o napisanie Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2018 Administrator Posted October 23, 2018 Nie zalaczyles tych logow co chcialem, ale w tym co jest znalazlem interesujace wpisy: 2018-10-22 13:35:19.336: INFO: 2018-10-22 13:35:19: [ERROR] [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false text="Error reading ../flash/atlases/battleAtlasEnemy.dds"] 2018-10-22 13:35:19.337: INFO: 2018-10-22 13:35:19: [ERROR] [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false text="Can't open gui/flash/atlases/battleAtlasEnemy.xml"] Sugerujace jakby mody nie mogly otworzyc niektorych swoich plikow, wiec to pewnie problem z uprawnieniami plikow na komputerze. Quote
cptBusket Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 Właśnie nie wiem o co chodzi. Może to po ostatniej aktualizacji Windows 10 się coś zepsuło. Dodatkowo mam powyłączane Windows Defender i Nod32 odinstalowałem. Na moim laptopie mam też identycznie poinstalowane rzeczy a działa wszystko jak należy. A najlepsze jest to, że nie załącze log`ów bo nie chcą się zrobić..... Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2018 Administrator Posted October 23, 2018 Cos definitywnie tam miesza w windowsie, musisz jakos to wyszukac, ja nie mam pojecia co. Upewnij sie ze odpalasz instalator w trybie z prawami administratora, to samo z grą. Quote
cptBusket Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 Rozwiązałem sprawę tak... Na laptopie, na którym gram okazjonalnie ściągnąłem paczkę aslaina i zainstalowałem na pendrive. Te pliki wszystkie skopiowałem sobie do gry na stacjonarnym i działa Mam nadzieje, że ogarnie się komputer do czasu nowych aktualizacji WOT. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts