Kris_Poland Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 od kilu dni gra mi wiesza raporty XVM wysylam kogos to interesuje ? Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2018 Administrator Posted October 23, 2018 Napisz cos wiecej. Np. w ktorym momencie sie wiesza i jakich rodzajach bitwy Zalacz wygenerowane dzisiaj logi. Te ktore wkleiles są niekompletne i maja 2 lata. Odpal generator i zalacz zipa. Quote
Kris_Poland Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 witam od początku tej wersji Halloween nie można grac, wiecznie mam błędy xvm, gra sie wiesza przy wejściu w gre i wyjściu zgłaszałem to nie raz, lecz od ponad tygodnia nie moge wogole grac bo to nie ma sensu, wiecznie tylko uruchamiam gre po restarcie i ląduje w pierwszych minutach bitwy sprawdziłem spójność gry, instalowałem bez programu antvir Aslains_WoT_Logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted October 28, 2018 Administrator Posted October 28, 2018 W bitwy Halloween nie polecam grac z modami. Po za tym XVM lubi sie zawiesic, wiec jak jest to uciazliwe mozna sprobowac grac bez jego modow. Quote
Kris_Poland Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 nie gram w halloween, wszystko działało az do tej wersji hallowen Quote
Kris_Poland Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 po aktualizacji wciaz sie wiesza gra przy wejsciu losowo Quote
Kris_Poland Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 ktos wogole zagladal? odpalenie wejscia do gry mam zawsze zwieszke, wykjscie moze sporadycznie Quote
Administrator Aslain Posted November 5, 2018 Administrator Posted November 5, 2018 Gralem kilka bitew na modach jakie wybrales i nie mam zawieszania się gry. Dwie uwagi jednak, po zalogowaniu do hangaru mam komunikat ze skrypt bankloader sie wysypal, potem jak odpalam bitwe to mam na moment niebieskie niebo, ale pozniej laduje sie wszystko normalnie. Nie wiem czemu ten bankloader nie potrafi sie zaladowac moze konflikt z innym modem dźwiękowym, bankloader pochodzi z UT Announcer (męski ang.). Niebieskie niebo podczas ladowania o ile pamietam powodowal Hangman Manager. Quote
Kris_Poland Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 po wysciu gry lub wchodzeniu do gry... Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 6, 2018 Administrator Posted November 6, 2018 To samo co wczesniej, po paru bitwach i brak wieszania sie. Quote
Kris_Poland Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 przelacz gre po odpaleniu ALT TAB jak i po zakoczeniu Quote
Kor2000 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Dokładnie ten sam problem w pierwszej minucie gry wywala mnie. Resetuje grę wchodzę znowu do bitwy po 1 sekundzie znowu wywala. Bitwę da się uruchomić tylko w trybie bez modów. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 10, 2018 Administrator Posted November 10, 2018 8 minutes ago, Kor2000 said: Dokładnie ten sam problem w pierwszej minucie gry wywala mnie. Resetuje grę wchodzę znowu do bitwy po 1 sekundzie znowu wywala. Bitwę da się uruchomić tylko w trybie bez modów. Aslains_WoT_Logs.zip W logach masz parę razy wspomniane mody, Elkano's Received Damage Accouncer i ATAC!, ale nie ma pewnosci ze to te mody cos powoduja. Zobacz na razie bez nich. I zalacz logi bez nich. Quote
Kor2000 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 (edited) Usunąłem te dwa mody, usunąłem również Balle Obserwer, zainstalowałem nową wersję i zaznaczyłem opcję usunięcia starych plików instalacyjnych. I wygląda, że wszystko działa. Dzięki. Aslains_WoT_Logs.zip Edited November 11, 2018 by Kor2000 Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2018 Administrator Posted November 12, 2018 W innym temacie angielskim, ktos mial podobny problem, i naprawil to jak usunal ATAC! oraz Elkano's Received Damage Announcer. Quote
Czaro Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 No ja mam też ten problem. Jak schodzę do windowsa to mi wywala grę. Póki co dzieje się to tylko jak jestem w bitwie, albo jestem w ekranie ładowania bitwy. Wczoraj pierwszy raz zdarzyło się mi to w garażu. I też już od dość dawna. I też używam moda ATAC!. Wywalę go i zobaczę, czy to pomoże. Tego drugiego chyba nie używam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Czaro Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Od razu po odpaleniu pierwszej bitwy zrobiłem testa i zszedłem do windowsa. Ech...dalej to samo. A wyrzuciłem ATAC!, a tego Elkano's Received Damage Announcer też nie mam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 13, 2018 Administrator Posted November 13, 2018 11 hours ago, Czaro said: Od razu po odpaleniu pierwszej bitwy zrobiłem testa i zszedłem do windowsa. Ech...dalej to samo. A wyrzuciłem ATAC!, a tego Elkano's Received Damage Announcer też nie mam. Aslains_WoT_Logs.zip W logach XVM miales bledy, mozliwe ze trzeba by to zglosic do tworcow xvm na koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Quote
Czaro Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Witam ponownie, napisałem tam na tym forum, ale ktoś stwierdził, że to twój mod koliduje z xvm. https://koreanrandom.com/forum/topic/47440-game-is-shutting-down-when-i-go-to-the-windows-xvm-issue/ Quote
Administrator Aslain Posted November 15, 2018 Administrator Posted November 15, 2018 Ten ktos to nie osoba od XVM a jakis losowy user forum, poczekaj az sie wypowie ktos co wie o czym pisze. Quote
Recommended Posts