Jump to content

Nie działa celownik oraz battle observer tak jak trzeba

Recommended Posts

Posted (edited)

Dnia dzisiejszeego po aktualizacji wrzuciłem najnowszy modpack od ciebie i dwa mody nie działają jak trzeba:

-Celownik Warplanes Classic -> nie działa jak trzeba. Jak widać na obrazku celownik jest strasznie rozszerzony i nie skupia się, więc da się dobrze wycelować. Nie ważne, czy w takim widoku jak widać na obrazku, czy w trybie snajperskim.

-Battle Observer -> Na początku bitwy w ogóle nie widać żadnych informacji o dmg i ile potrzeba do dużego kalibra, a po jakimś czasie pokazują się "krzaki" takie jak widać na załączonym obrazku.

EDIT:Jeszcze o jednej rzeczy zapomniałem. Jak czołg mi wchodzi do bitwy, to często schodzę do windowsa coś popatrzeć na necie, zanim się bitwa rozpocznie. I od kilku dni wywala mnie z gry i pokazuje błąd o XVM. Także pokazuje się ten błąd jak jestem już w bitwie i schodzę do windowsa (jak zginę np. i czekam na kolegów, aż zdechną). Jak jestem w garażu to wszystko działa cacy.

Aslains_WoT_Logs.zip

20181025175833_1.jpg

20181025180124_1.jpg

Edited by Czaro
  • Administrator
Posted

Problem celownika - musze sprawdzic

Problem Battle Observera - niestety nie mam na to wplywu, moze to naprawi Armagoman (autor) - nie chce od ze mna rozmawiac od kiedy mu powiedzialem ze ma adware w paczce z modem