QuerTTrutcyQ Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Cześć. Chciałem zainstalować nową paczke, lecz gdy proces zostaje zakończony dalej pozostają stare modyfikacje. Próbowałem z kilkoma wersjami Installera, ale to nic nie daje. Z góry dziękuje za pomoc. Dołączone pliki : _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
SpikeLG Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Witam dołączam do pytania bo mam pewnie podobnie w kompie w pracy... że jak biore ok po zakończonej intalacji wyskakuje błąd jakiegos dll. i nie instaluje mi niektorych szczegułów zaznaczonych i tak za każdym razem. Pozdrawiam :) Quote
Administrator Aslain Posted January 4, 2015 Administrator Posted January 4, 2015 Pokażcie screenshota z tymi bledami to powiem czy jest nadzieja cos z tym zrobic. Quote
QuerTTrutcyQ Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Żadne błędy mi nie wyskakują po prostu kończy się instalacja, a modów dalej nie ma. Quote
Administrator Aslain Posted January 4, 2015 Administrator Posted January 4, 2015 Zainstalowalem to samo i wszystkie mody dzialaja, cos nie tak na kompie na ktorym to bylo instalowane. Sciagnij najnowsza paczke, bo widze masz starą. Quote
QuerTTrutcyQ Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 (edited) Był chyba jakiś problem ze ścieżką ponieważ inne modpacki tez mi nie działały. Przeinstalowałem wota i jest ok. Sorry za zawracanie ci głowy. Chciałem zainstalować nową paczkę ale problem powrócił. Nie wiem czym to jest spowodowane. Aslain mam do cb takie małe pytanko. Czy można tą paczke wypakować do innego folderu ?Jeżeli tak to nawet to mi nie działa. @Edit znowu przeinstalowałem wota ale teraz nie działa @Edit Znalazłem rozwiązanie. Problemem był daemon tool. Wystaczyło go uninstalować. Edited January 23, 2015 by QuerTTrutcyQ Quote
Recommended Posts