saintseiya Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Witam Aslain. W najnowszym modpacku tj V11 występuje błąd wyświetlania wartości xvm.Dodam że w V10 wszystko było ok. Ja wracam do 10 wersji modpacka. Załączam logi oraz scr , który mam nadzieje szybko pomoże Ci znaleźć przyczynę . Pozdrawiam log poniżej oraz scr Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 2, 2018 Administrator Posted November 2, 2018 Zmiany w modpacku #11 nie moga spowodowac czegos takiego. Pewnie cos na komputerze odmowilo wspolpracy - to co na screenshotcie widac to problem z czcionkami. Tak jakby XVM nie umial jej odczytac (np. jesli jej brakuje). Polecam odpalic instalator i gre z prawami admina, moze nawet zrestartowac windowsa, moze jakas czcionka sie popsuła. Quote
saintseiya Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 (edited) ok zaraz sprawdzę , dodam że przed chwilą wgrałem na powrót wersje V10 i było ok, ale sprawdzę i dam znać , może faktycznie coś w Windowsie zamotało:) Edit: Aslain okazało się ze zamotał się mod , który instaluje z paczki pokazujący PING na serwerach EU1 i 2, po odznaczeniu tego modu i przeinstalowaniu paczki na wersje V11, wszystko jest ok.Swoją droga nie wiem co to się porobiło. Temat proszę zamknąć jak również dzięki za szybko reakcje Aslain, Pozdrawiam i czołgiem Edited November 2, 2018 by saintseiya Problem rozwiązany Quote
Recommended Posts