Szakred Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Witam, od dłuższego czasu mam dość dziwny problem, ale chyna ss,y które wstawię poniżej wyjaśnią wszystko. Aslains_WoT_Logs.zip - Tutaj są Logi. Szczerze nie wiem czego jest to wina, mojego kompa czy samego modapacka, problem występuje na różnych tierach zazwyczaj 5+ Nie jest to uciążliwe w jakiś wyjątkowy sposób ale jednak trochę to wybija czasami z "rytmu" tak to ujmę. Edited November 8, 2018 by Szakred Quote
Administrator Aslain Posted November 9, 2018 Administrator Posted November 9, 2018 Możliwe że to ma związek ze skórkami koreanrandom. Quote
Szakred Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 Też mi się tak wydaje gdyż problemu nie ma gdy nie ma skórek, ale nadal pozostaje pytanie: Jak to naprawić? i czy jest to wina mojego kompa, że nie wyrabia czy też samego moda. I czy po prostu nie zwracać na to uwagi? Quote
Administrator Aslain Posted November 10, 2018 Administrator Posted November 10, 2018 Jak testowalem WoT 1.2.0 to juz to wtedy widziałem na niektórych czołgach, po prostu czasami pojawiaja sie dziwne kolory na skórkach. Najczesciej wpisane są w polygony na modelach czołgów, i mienią się różnymi kolorami. Jesli lubisz te skórki to zostaw, poki nie crashuje to nic zlego sie nie dzieje. Czemu tak sie dzieje nie do konca wiem, ale twórcy skórek plotkowali na forach że WG pozmienialo coś rodzaje kompresji i stare skorki moga crashowac, badz powodowac dziwne efekty, jak ten który doświadczyłeś. 1 Quote
Szakred Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 Ok dziękuję za informację. Po prostu będę olewał te błędy. Myślę, że można zamknąć już temat. Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2018 Administrator Posted November 12, 2018 Jeszcze jedno, jakie masz ustawienia grafiki? Czytalem ze mozna sprobowac zmienic ustawienia teksturek na Wysokie zamiast Najwyzsze. Quote
Szakred Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 Ja lecę na niskich od patcha 1.0, przepraszam, że tak późno odpowiedź. Procek I3, grafika AMD Radeon (TM) R5 M330 i 4GB RAM'u. Quote
Recommended Posts