rafiixx Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 (edited) Witam, mam taki problem. Od czasu pobrania modów z Twojej strony (które sam sobie poustawiałem) mój WOT ma probemy w grze. a Mianowicie jak odpalam zoom to nie moge strzelać w obce pojazdy. Z daleka mogę. Na arcie w ogóle bo też ma zoom. LPM mam dopisany w ustawieniach, ping spoko, komputer wczoraj jeszcze normalnie gral (mam WIN 10), a dzis nagle ustawilem sobie wlasne mody i nie moge strzelac...... Usunelem wszystkie mody i bez modow moge grac. Znowu pobralem twoje mody, tylko twoje ustawienia i znowu nie chcial strzelac. . Wczoraj pobralem WOTa w HD i juz nawet mysle ze to moze tego wina... Czy te mody nie sa kompatybilne z win 10? Ps. Czy mody mogly cos na stale zmienic w kompie? Na innym kompie z modami wlasnymi od ciebie wszystko gra jak trzeba. Edited November 10, 2018 by rafiixx Quote
Administrator Aslain Posted November 11, 2018 Administrator Posted November 11, 2018 Ewentualne problemy moga byc powodowane przez inne ustawienia i oprogramowanie zainstalowane na tym komputerze. Sprawdz antywira, firewall, uruchom gre ale tez instalator z uprawnieniami administratora. Zalacz tez logi, info w moim podpisie. Quote
rafiixx Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 Dzięki za odpowiedź! Wylaczylem eseta i na razie dziala. Zauwazylem wczoraj, ze jak pobieralam mody to musialem antywira wylaczyc bo mnie blokowal. Teraz jest git. Poki co Quote
toskany Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 (edited) Cześć, mam ten sam problem. Nie strzelam do zoomu. Wczoraj przebiegło bez problemu. Dzisiaj włączyłem grę i nie strzeliłem. Miałem wersję 1.2.0.1_13. Zainstalowałem wersję 1.2.0.1_16, ale problem pozostał Edited November 27, 2018 by toskany Quote
Recommended Posts