TwardyMakowiec Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Witaj Aslainie, codziennie wyskakują komunikaty JavaScript wywołane przez cef_browserprocess.exe już na angielskim forum pisałeś o tym w lutym http://aslain.com/index.php?/topic/10597-possible-bitcoin-miner-in-some-mods/ czy jest możliwość sprawdzenia tego? dziękuję
Administrator Aslain Posted November 15, 2018 Administrator Posted November 15, 2018 Zalacz mi logi tez. Info w podpisie. Instalowales cos nie z mojej paczki?
TwardyMakowiec Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Instalowałem na zasadzie kopiuj wklej w folder res_mods jeszcze chyba 2 rzeczy, bez ingerencji w cef i bez programu instalacyjnego. Jedynego instalatora używam Twojego. załączam logiAslains_WoT_Logs.zip
Administrator Aslain Posted November 15, 2018 Administrator Posted November 15, 2018 Tak sądziłem że to nie z mojej paczki. W logach widze ze instalowales mody od znanych tworcow zlosliwego kodu w modach: ekspoint i polarfox. To z nich masz ten problem. W tym jest tez kilka cheatow od gaszenia pozaru, reloadu arty itp., zaloze sie ze to przez nie.
TwardyMakowiec Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Nie będę się spierał, jeśli tak mówisz to tak pewnie jest. Dzięki za zainteresowanie. Leci donacja dla Ciebie. Pozdrawiam.
Recommended Posts