pp0801 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Od pewnego czasu mam problem z grą, podczas którego nie mogę wejść do bitwy(ładuje się do 100% i tak zostaje, słychać wszystkie dźwięki silników, odliczanie do bitwy itp.). Proszę o pomoc, ponieważ w ten sposób straciłem już mnóstwo kredytów i jestem na liście osób, które mogą korzystać z botów Wargamingu :( W załączniku przesyłam potrzebne pliki i config engina, na jakim gram(podwyższa fps'y i kiedyś wszystko było dobrze) _Aslain_logs.zip python.log xvm.log engine_config.xml Quote
Administrator Aslain Posted January 2, 2015 Administrator Posted January 2, 2015 Sprawdze pozniej, dzieki za zgloszenie. Quote
pp0801 Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Zapomniałem dodać, że na bieżąca korzystam z nowych wersji paczki(jeśli się ta informacja do czegoś przyda) i jestem wdzięczny za wszelką pomoc :) Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2015 Administrator Posted January 3, 2015 Na moim PC dziala ok, zobacz u siebie bez opcji WoT Tweakera badz i SniperFixa. Quote
pp0801 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Nadal nie działa :( Właśnie pobieram aktualizację Quote
pp0801 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Po aktualizacji też nie działa... :( Quote
Gumowe_Pimpadlo Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 A mi najnowsza paczka dziala, a tez mialem ten problem :) sprobuj czystej instalacji, kasacji DLC i cache Quote
Recommended Posts