pomocny Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 MAm okropne LAGI co jakies kilkanascie sekund i sciecia po instalacji Modpacka z numerkiem w tytule postu ping nagle skacze do 200 300ms i czesto mnie teleportuje czasami ze skutkami smiertelnymi XD. czysty klient gry chodzi bez problemow neta tez sprawdzalem jest wszystko Ok. Wiem tez ze był NINJA micro patch w piątek 30 -go Listopada.Dla pomocy zamieszcze plik Archive Wot Logs Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 3, 2018 Administrator Posted December 3, 2018 Zauwazyles w jakim momencie przycinac zaczyna? Czy ktos w zasiegu wzroku wtedy zginal? Jaki typ bitew, w jakich czolgach itp. Quote
pomocny Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 chyba jak spotne cos tez przycina ale nie zawsze w momencie strzelania do goscia jak ma malo hp i ginie to jet mega zacina gdy ginie taki sa moje spostrzezenia jak dotad na t 50-2 mam takowe lagi Quote
Administrator Aslain Posted December 3, 2018 Administrator Posted December 3, 2018 Zobacz bez Battle Observera. Generalnie gram na tych modach ktore zainstalowales juz 4-tą bitwe i nic mi nie przycina. Quote
pomocny Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 (edited) ale mam pewna iddee bo zainstalowalem twoja paczke na czystym kliencie gry wczesniej nie modowanym taka kopia WOT bezpieczenstwa ale na innym koncie w sencie ze nie uruchomilem uslug XVma na dane konto i tez gralem tym samym czolgiem t 50-2 i nic nie lagowalo totalnie nic bylo wszystko Ok moze to od servera XVma jak zbiera dane o Wn 8 na zywo w bitwach poprzez zniszczone pojazdy bo na koncie na ktorym byly aktywne statystyki Xvma Lagowalo zrobie jeszce pare testow aha i nie zmienialem konfiga instalacji paczki Edited December 3, 2018 by pomocny Quote
pomocny Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 (edited) Dobra juz nie mam LAGOW. co zrobilem?? usunalem caly folder Wota z plikami instalacyjnymi Twojego Mod packa i configami wlasciwie wszystko.Potem skopiowalem czysta niemodowana regularnie aktualizowana kopia Wota w to samo miejsce zainstalowalem Modpacka ze starymm zapamietanym configiem instalacji bez zmian wszystkie poprzednie mody ktore byly zaznaczone ( config instalacyjny bez zmian) Dzialaja juz teraz bez zarzutu nie mam lagow sprawdzilem na paru bitwach z aktywowanym kontem Xvma i jest wszystko Ok po za tym ze podczas odliczani do bitwy ping siega 300 do 500 potem w bitwie od 20ms do 60ms bez zaciec i skokow i teleportow calkulator Wn 8 aktywny i do tego osobno wgalem Statystyki sesji PATROLA i wszystko smiga teraz.Byc moze to jakie stare configi z twojego modpacka ktore juz byly nieaktualne .z tym ze folder catche wota byl czyszczony i to recznie wszystko w APP data ;)nie pomagalo wiec moze juz sie domyslasz co to moglo byc Dolączam plik Aslain Logs Wota. Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 3, 2018 by pomocny Quote
Administrator Aslain Posted December 3, 2018 Administrator Posted December 3, 2018 No ciekawe. Te duze pingi podczas czekania na poczatek bitwy tez mam, potem od razu spada do kolo 24ms (u mnie). Quote
Recommended Posts