wicher Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Witam, problem występuje po zainstalowaniu modów, najczęściej po 2-gim i kolejnym uruchomieniu klienta gry. Problem jest z czołgami VI tieru wzwyż głównie KV-2 oraz VK 36.01 (H). Czasami inne ruski rzadziej OI. Po uruchomieniu bitwy pokazuje się ekran oczekiwania, jest odliczanie a z tego ekranu nie wchodzi do bitwy. Jedynym wyjściem jest alt+tab, prawy myszki i zamknięcie. Ponownie uruchamiam wchodzę do bitwy, przy następnej bitwie problem się powtarza. Poniżej VI tieru nie zdarzyło mi się. Proszę o odpowiedź. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2018 Administrator Posted December 17, 2018 Od 5 grudnia bardzo duzo sie zmienilo, jesli chcesz pomocy, to zalacz nowe logi (jesli problem nadal wystepuje) Quote
wicher Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 Oto świeży log, pierwsze uruchomienie gry i kilkugodzinna gra bez problemu. Po uruchomieniu na drugi dzień wybraniu KV-85 problem się powtarza. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2018 Administrator Posted December 21, 2018 Pograj troche bez moda ATAC!, widzialem w logu blady od tego moda, a ktos ostatnio wspominal ze jak go usunal to jakby gra mniej sie wieszala. Quote
wicher Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 Pomogło, po wyłączeniu moda ATAC wcześniejsza sytuacja nie miała miejsca. Dzięki za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2019 Administrator Posted January 3, 2019 Super. Nie wiem czemu niektorym ATAC! tak psuje gre, mi sie nie udalo odtworzyc problemu. Quote
Recommended Posts