mlynio Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Cześć. W moim przypadku gra się sama wyłącza co jakiś czas. Dzieje się to przeważnie w momencie przejścia z ekranu ładowania bitwy do mapy. Logując się na nowo, gra się uruchamia do tego samego momentu i tak w kółko aż nie skończy się rozpoczęta bitwa. Problem ten występuje czasami po kilku bitwach, a czasami przy pierwszej. Już kilka razy dostałem karę za brak aktywności w bitwie. Gdy uruchamiam grą w trybie bezpiecznym ten problem nie występuje, ale gdy już wystąpił to nawet w trybie bez modów nie chce wejść do bitwy. Mam nagrane na komórce próby uruchomienia, więc w razie potrzeby mogę dołączyć (.mp4 130MB - 1 minuta). Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 8, 2018 Administrator Posted December 8, 2018 Przegladalem logi ale nie znalazlem nic co by moglo swiadczyc o tym problemie. Filmik niestety mi się tutaj nie przyda. Za dużo modów też nie instalujesz żeby miały obciążać komputer. Probowałeś grać bez XVM? Quote
mlynio Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 (edited) Dziś uruchomiłem od razu grę w trybie bezpiecznym i przy pierwszym wejściu do bitwy zamknęło WoTa Przy następnym szybkim logowaniu już pojawiło się okno ładowania bitwy. Gdy usłyszałem odgłosy silnika znowu wywaliło Edited December 8, 2018 by mlynio Quote
Administrator Aslain Posted December 9, 2018 Administrator Posted December 9, 2018 Nie jestem pewny czy WG naprawilo tryb bezpieczny. Dla pewnosci trzeba by wyczyscic res_mods/1.2.0.2 i mods/1.2.0.2 Quote
mlynio Posted December 9, 2018 Author Posted December 9, 2018 Niestety nie pomogło. Wywaliło mnie przy drugiej bitwie Quote
Administrator Aslain Posted December 10, 2018 Administrator Posted December 10, 2018 Jak w bez modow tez tak sie dzieje to napisz do supportu WG. Quote
Recommended Posts