Yokohama Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Czy coś się zmieniło czy jak, że nie mam trybu snajperskiego? Nie działa lewy Shift i kółko myszki by weń wejść. Nie działa też przełączanie widoku gdy się zginie. Jak usunę paczkę to jest OK wszystko.
Administrator Aslain Posted December 13, 2018 Administrator Posted December 13, 2018 Pierwsze slysze.
Yokohama Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 Używam Twojej paczki od wielu lat i pierwszy raz pojawił się u mnie ten problem. Nie wiesz co może być nie tak? Może zainstaluję z Twoimi ustawieniami bo ostatnio wybierałem mody od nowa i coś może zaznaczyłem "nie teges".
Administrator Aslain Posted December 13, 2018 Administrator Posted December 13, 2018 Rozumiem ze nic nie jest zamieszane w ustawieniach gry? (np. są tam opcje dla wchodzenia w tryb sniper, zoom itp). Moge to sprawdzic, zalacz logi, info w podpisie.
Yokohama Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 Dzisiejsza wersja działa już prawidłowo. Dziękuję za zainteresowanie tematem. Chyba po problemie.
Recommended Posts