oreano Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 (edited) Witam, od kilku aktualizacji mam problem z modpackiem. Instaluje i w ogóle nie działa. Mam ikonki ,dziewczyny w intro + kilka innych, ale nic nie działa. Kiedyś uruchamiałem grę trzy lub cztery razy i za którymś razem "załapywało", teraz nie. Ma ktoś jakiś pomysł ? Antywirus windowsowski, wyłączony Aslains_WoT_Logs.zip Edit: Zauważyłem, że mody jakby się uruchamiały, ładuje się dziewczyna z liściem konopii ... a potem jakby restart klienta, i uruchamia się czysty WoT Edited December 17, 2018 by oreano dodano plik log Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2018 Administrator Posted December 17, 2018 Instalujesz mody nie z mojej paczki...... zeby je nie nazwac po imieniu..... Quote
oreano Posted December 17, 2018 Author Posted December 17, 2018 Chyba wiem o co chodzi, też nie nazwę po imieniu, ale to było 2 lata temu, nie używam. Jak to badziestwo usunąć ? Podałbyś na priv, ścieżkę gdzie to ścierwo siedzi ?? I rozumiem , że tylko to jest problemem ? Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2018 Administrator Posted December 17, 2018 Nie da sie inaczej sprawdzic, trzeba usunac te mody, wystarczy ze przeinstalujesz paczke i wybierzez instalacje z usuwaniem starych modow. Jak to juz zrobisz, zagraj pare bitew i zalacz nowe logi, bede widzial w nich czy nadal to tam siedzi. Quote
oreano Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Aslains_WoT_Logs.zip Hej, Sprawdziłbyś teraz ?? Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2019 Administrator Posted January 3, 2019 On 12/25/2018 at 9:25 PM, oreano said: Aslains_WoT_Logs.zip Hej, Sprawdziłbyś teraz ?? Logi wygladaja na czyste, a co sie teraz dzieje? Quote
mathyeas Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Miałem podobny problem, żaden mod nie działał po instalacji. Lecz znalazłem problem. U mnie instalator wybierał inną partycje. Błachostka, ale potrafiła nieco zmylić. Dodam, że na tej drugiej partycji też miałem WoT (folder tylko z instalką) Quote
Administrator Aslain Posted January 11, 2019 Administrator Posted January 11, 2019 No tak, to trzeba uwazac gdzie wybiera, ja zawsze recznie wskazuje mu folder docelowy. Wbudywana w niego jest autodetekcja folderu, ale jak ktos zainstalowal gre pare razy w roznych miejscach to potrafi sie pogubic i wybrac niewlasciwy. Quote
Recommended Posts