Jump to content

Nie działają żadne mody.

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, od kilku aktualizacji mam problem z modpackiem. Instaluje i w ogóle nie działa. Mam ikonki ,dziewczyny w intro + kilka innych, ale nic nie działa. Kiedyś uruchamiałem grę trzy lub cztery razy i za którymś razem "załapywało", teraz nie. Ma ktoś jakiś pomysł ? Antywirus windowsowski, wyłączony :)Aslains_WoT_Logs.zip

Edit:

Zauważyłem, że mody jakby się uruchamiały, ładuje się dziewczyna z liściem konopii :) ... a potem jakby restart klienta, i uruchamia się czysty WoT :(

Edited by oreano
dodano plik log
Posted

Chyba wiem o co chodzi, też nie nazwę po imieniu, ale to było 2 lata temu, nie używam. Jak to badziestwo usunąć ? Podałbyś na priv, ścieżkę gdzie to ścierwo siedzi ??

I rozumiem , że tylko to jest problemem ?

• Administrator
Posted

Nie da sie inaczej sprawdzic, trzeba usunac te mody, wystarczy ze przeinstalujesz paczke i wybierzez instalacje z usuwaniem starych modow.

Jak to juz zrobisz, zagraj pare bitew i zalacz nowe logi, bede widzial w nich czy nadal to tam siedzi.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Miałem podobny problem, żaden mod nie działał po instalacji. Lecz znalazłem problem.

U mnie instalator wybierał inną partycje. Błachostka, ale potrafiła nieco zmylić. Dodam, że na tej drugiej partycji też miałem WoT (folder tylko z instalką)

• Administrator
Posted

No tak, to trzeba uwazac gdzie wybiera, ja zawsze recznie wskazuje mu folder docelowy. Wbudywana w niego jest autodetekcja folderu, ale jak ktos zainstalowal gre pare razy w roznych miejscach to potrafi sie pogubic i wybrac niewlasciwy.