Jump to content

Nie działa część paczki

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

z przykrością stwierdzam że niestety nie działa mi część paczki. Głównie chodzi o ustawienia xvm (dodatkowe informacje na karuzeli), brak kłódek na expa i złoto w garażu, brak pinga i ilości graczy na ekranie logowania, logi dmg, nie działają skórki korean, to to co tak na prędko zauważyłem. przy instalowaniu czyszczone wszystko ze starych modów. Oczywiście załączam logi, proszę o pomoc w miarę możliwości.

_Aslains_Installer.zip

python.zip

xvm.zip

Edited by naughty_b
Posted

Witam.

Odinstaluj paczkę za pomocą windows, następnie wyczyść ręcznie foldery w grze z resztek instalacji i zainstaluj ponownie paczkę. Po ponownej instalacji wszystko powinno działać.

Posted

Zrobiłem tak jak napisałeś niestety nie pomogło, wkurzony wywaliłem całą grę i zainstalowałem na nowo - niestety bez efektu dalej nie działa :(

• Administrator
Posted
On 12/28/2018 at 5:37 PM, naughty_b said:

Zrobiłem tak jak napisałeś niestety nie pomogło, wkurzony wywaliłem całą grę i zainstalowałem na nowo - niestety bez efektu dalej nie działa :(

Załącz wygenerowane logi, te ktore utworzy logs archiver.

W logach ktore juz zalaczyles nie znalazlem nic ciekawego, po za tym ze XVM crashuje. 

Zacznij od pobrania najnowszej paczki tez, zainstalowania jej, zagrania bitwy, wylaczenia gry, zalaczenia screenshota z dowodami ze cos nie dziala + logi.

Posted (edited)
1 godzinę temu, Aslain napisał:

Załącz wygenerowane logi, te ktore utworzy logs archiver.

W logach ktore juz zalaczyles nie znalazlem nic ciekawego, po za tym ze XVM crashuje. 

Zacznij od pobrania najnowszej paczki tez, zainstalowania jej, zagrania bitwy, wylaczenia gry, zalaczenia screenshota z dowodami ze cos nie dziala + logi.

Aslain najnowsza paczka pobrana i zainstalowana, jednak nadal to samo. Info na karuzeli jak nie było tak nie ma, nie działają skórki, nie działa hitlog mimo wybrania w instalatorze.

Odnośnie logów z logs archivera to nie mam jak załączyć bo niestety nie generuje mi loga mimo kilkukrotnej próby :(

Czarna rozpacz mnie bierze, nie mam pomysłu co zrobić. Dodam tylko że ostatnią w pełni działającą paczką była ta w wersji 3 (niestety wywaliłem ją z dysku), jeśli masz ją gdzieś w archiwach to poproszę o zamieszczenie jej gdzieś do ściągnięcia w celu przetestowania czy tamta wersja zaskoczy.

instal1.jpg

shot_025.jpg

Edited by naughty_b
Posted (edited)

Problem w tym jak napisałem że wot_logs_archiver.exe  nie generuje loga pomimo prób na wszystkie sposoby, odpala niby normalnie ale wynikiem jest brak jakiegokolwiek loga :/ 

Poszedł kolejny reinstal gry + pobrana paczka z kolejnego linka niestety brak efektu :(

Logi są dodane z ręki.

logi.zip

Edited by naughty_b
  • Administrator
Posted

Jesli archiver nie generuje nic to tym bardziej instalator. Cos na kompie blokuje, musisz sam to znalezc, nie mam pojecia co kto ma poinstalowane albo jak poustawiane w systemie. :(