Czaro Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Nazwa moda: Marks on Gun Mod ten pokazuje ile obrażeń łączonych (własnych zadanych obrażeń i obrażeń zadanych przez nasz team po naszym wykryciu przeciwnika) potrzeba na odznaki biegłości. Widoczny jest nasz aktualny wynik i ile potrzeba na poszczególne procenty. Dodatkowo w grze widoczne jest okienko takie jak na obrazku numer 2, gdzie widać nasz aktualny dmg łączony, a także liczy na bieżąco nasz dmg w bitwie i pokazuje na ile procent biegłości będzie się to przekładać. Po wciśnięciu klawisza ALT widać to, co na obrazku numer 3, czyli ile potrzeba na pierwszą odznakę, drugą, a także trzecią. Mod według mnie całkiem ciekawy. Ogólnie jestem słabym graczem, ale okazało się, że leży mi gra włochami i chciałem się postarać może nawet o drugą odznakę, bo pierwsza to już tylko formalność i dzięki temu na bieżąco widzę ile mi jeszcze brakuje i motywuje mnie do dalszej gry xD Zauważyłem, że łączone obrażenia potrzebne na dany procent ciągle się aktualizują. https://wotspeak.org/mody-world-of-tanks-wot/756-procent-otmetki-orudie-wot.html
mutopompka Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Ale co co chodzi? Przecież ten mod jest w paczce????
Czaro Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 Serio? Od dawna używam paczki Aslaina i go nie widziałem.
Czaro Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 Faktycznie jak teraz szukałem to znalazłem w paczce Aslaina. A że do teraz nigdy tego nie zauważyłem
Recommended Posts