Dzony Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Witam pewnie niektórzy koledzy czołgiści i czołgistki będą mieli podobny problem a mianowicie podczas gdy gra jest zminimalizowana i kończy się bitwa w momencie przychodzenia raportu gra z automatu się wywala najnowszy patch najnowsza paczka i tak od momentu gdy wprowadzili ten event z hallowen już pomijam fakt że antywirus traktuje jakieś pliki z XVM jako intruza i co odpalam kompa muszę instalować paczkę na nowo bo brakuje plików XVM. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2019 Administrator Posted January 14, 2019 W logach nie ma błędów :/ Ciężko więc powiedzieć czemu. Quote
Dzony Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 Jest to dosyć irytujące gdyż nie można sprawdzać nic i trzeba mieć non stop odpalonego wota chyba że się nie gra. Btw Nie działa celownik serwerowy od Elkano i ten drugi który jest niemalże identyczny Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2019 Administrator Posted January 14, 2019 Sprawdzę Elkano, proponuje na razie używać alternatywne. Quote
Dzony Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 Ok dzięki szkoda że w logach nie wiadomo co się sypło Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2019 Administrator Posted January 14, 2019 Czy to wysypywanie jest doslownie zawsze jak gra jest zminimalizowana i konczy sie bitwa? Grasz na pelnym ekranie czy w okienku? Sproboj to drugie moze na czas minimalizacji. Quote
Dzony Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 Pełen ekran i w momencie otrzymania raportu gdy gra jest zminimalizowana piękne okienko z błędami i raportem Quote
Dzony Posted January 16, 2019 Author Posted January 16, 2019 (edited) Czołem Aslain i co wiadomo coś z celownikiem serwerowym Elkano i ten z Battle Obserwera bo oba nie działają :( PS. Nie chce robić syfu to dopiszę tutaj znowu wystąpił błąd z wywaleniem do pulpitu w trybie okienkowym tym razem Aslains_WoT_Logs.zip Edited January 16, 2019 by Dzony Quote
Administrator Aslain Posted January 16, 2019 Administrator Posted January 16, 2019 6 hours ago, Dzony said: Czołem Aslain i co wiadomo coś z celownikiem serwerowym Elkano i ten z Battle Obserwera bo oba nie działają :( Juz rozwiazalem kilkanascie ponad 3 tygodnie temu czy jakos tak. Jesli wybierzesz te dwa na raz to zostanie wybrany celownik serwerowy od BO. v1.3.0.1 #06 (23-12-2018): - uwaga: istnieje konflikt między BO a celownikiem serwerowym Elkano - jesli ktoś zainstaluje oba mody, to zostanie automatycznie użyty celownik serwerowy wbudowany w BO. A te wywalanie to od kiedy? Dzisiaj jest nowy xvm, bedzie nowa paczka, moze to byc powiazane. Quote
Dzony Posted January 16, 2019 Author Posted January 16, 2019 Nowa paczka dziś pobrana. Celownik Elkano nie działał i ten z battle Obserwera też nie i gram na zwykłym serwerowym Quote
Administrator Aslain Posted January 16, 2019 Administrator Posted January 16, 2019 Zaraz sprawdze, moze dzisiejszy mikropatch cos popsul, ale watpie. 1 Quote
Administrator Aslain Posted January 16, 2019 Administrator Posted January 16, 2019 Moj blad - Naprawilem ten celownik serwerowy, bedzie dzisiaj. Quote
Dzony Posted January 26, 2019 Author Posted January 26, 2019 Siema Aslain nie zakładam nowego tematu bo chodzi ciągle o to samo czyli błąd wota którego wywala gdy gra zminimalizowana Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Dzony Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Nie zakładam tematu nowego bo ciągle chodzi o jedno i to samo mam nowe logi zaraz po wywaleniu do pulpitu Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2019 Administrator Posted January 28, 2019 Bez zmian, nic tu nie pomoge, bledow nie ma. Nie wiem co to powoduje u Ciebie. Quote
Dzony Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 już jak widać bez Battle Observera gram całą paczkę na nowo ustawiałem i lipa ale zauważyłem jedno że po ponownym wejściu do bitwy gdy wywali przy wczytywaniu flagi xvm są flagą UE Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2019 Administrator Posted January 28, 2019 Ja bym wpierw sprobowal wykluczyc XVM. Tak wiec graj tylko z nim, albo bez niego jakis czas. Jesli chcesz. Generalnie nie da sie tego inaczej sprawdzic jak usuwajac mody po jedny, i graniu dalej. Quote
Dzony Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 wywalę XVM zobaczę czy to coś pomoże Quote
Recommended Posts