jareckus Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 hej, ciagle wywala gre do pulpitu - czasem w bitwie, czasem w garazu (po wczytaniu jak bylem w bitwie nie dziala czesto czat bitewny i nie mozna pingowac na minimapie), spojrz prosze na logi, moze ty z nich cos wywnioskujesz, bo ja tego nie czaje _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log python.log Quote
LancerB1 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Mam podobnie. O ile do przedwczoraj zaliczłem najwyżej wywałki do puplitu w czasie ładowania bitwy, to wczoraj w trakcie samej gry dwukrotnie mnie wywaliło. Mam też ten sam problem z czatem i minimapą. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 8, 2015 Administrator Posted January 8, 2015 Czy moga za to odpowiadac jakies konkretne mapki na ktorych walczycie, czy jest roznie? Quote
Keraj35 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Mam to samo wywala do pulpitu, nie ma reguły czasem zagram 20 bitw i wywali czasem mniej, różne mapy, różne czołgi, czasem z garażu. Próbowałem już kilka ustawień i to samo. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log _Aslains_Installer.log Quote
LancerB1 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Czy moga za to odpowiadac jakies konkretne mapki na ktorych walczycie, czy jest roznie? Nie zauważyłem takiej prawidłowości. Raczej różnie i losowo. Quote
Administrator Aslain Posted January 8, 2015 Administrator Posted January 8, 2015 Generalnie to tutaj nic nie pomoge i tak, mozecie wywalac mody po kolei i moze w ktorym momencie zadziala, ale nie musi bo na czystym kliencie tez wywala. Ew. mody ktore zawsze moga zamieszac: Arcade-Sniper Switch Lag Fix + Max Farplane WoT Tweaks Kolorowe wraki Quote
jareckus Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 hej, nie włączałem wot tweakow, ani ulepszaczy graficznych jak rowniez wywalilem wraki i nadal zdazaja sie crashe i potem nie mozna pisac i pingi na minimapie nie dzialaja Quote
Recommended Posts