raja74 Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 witam ,mam do was pytani mam zainstalowana paczke aslaina (jak zawsze) ale coraz czescie jak wchodze do gry pokazuje mi sie w garazu info o bledzie pythona,pomoze ktos z tym co i jak takie cos oznacza? plik tektowy z pythona python.log Quote
Administrator Aslain Posted January 25, 2019 Administrator Posted January 25, 2019 Oznacza ze cos na kompie blokuje moj mod od sprawdzania wersji modpacka. Quote
raja74 Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 czy to moze byc defender ,moj system win 10 64 bit Quote
Administrator Aslain Posted January 25, 2019 Administrator Posted January 25, 2019 Moze byc cos w tym stylu, albo inaczej, mod nie potrafi sie polaczyc z internetem aby sprawdzic aktualna wersje paczki, i pokazuje ten blad w hangarze. Generalnie mi tez tak sie dzialo, raz czy dwa, nic nie robilem i przestalo, czasami to po prostu problemy z netem, a innym razem faktycznie cos blokuje. Quote
raja74 Posted January 26, 2019 Author Posted January 26, 2019 dziekuje za pomoc,naprade robisz kawal dobrej roboty Quote
Recommended Posts