n0t0ryczny Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Jak w temacie - niezmodowana działa bezproblemowo, po zainstalowaniu modpacka zatrzymuje się na "synchronizacji". Zaobserwowane 31.01, potwierdzone 01.02. Quote
Administrator Aslain Posted February 1, 2019 Administrator Posted February 1, 2019 Bez logow nic mi to nie daje niestety. Quote
(GB-R)MarekTor Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) Cześć.Sprawdż moje logi.U mnie gra wiesza się podczas wczytywania bitwy:widzę na minimapie jak inni ruszają,słychać dżwięki I "kółeczko" mieli nie wczytuję.Połowa tych portów co wybrałem,nie wczytuje się-czarny ekran.W Game Centerz-e,robiłem naprawianie plików+dodanie do zapory-bez efektu,działa tylko:tryb bezpieczny i włączanie gry z zresetowanymi ustawieniami. _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Aslains_WoWs_Logs.zip Edited February 1, 2019 by (GB-R)MarekTor Quote
Recommended Posts