Piotr2301 Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 (edited) coś nie tak jest w ciągu jednej bitwy wyrzuciło mnie chyba dwa razy a ogólnie na 3 4 razy lunkij co jest grane w wolnej chwili dodam że nie miałem problemów do tej pory aż zaistalowałem tą paczke Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe Edited February 12, 2019 by Piotr2301 Quote
Administrator Aslain Posted February 12, 2019 Administrator Posted February 12, 2019 1 hour ago, Piotr2301 said: coś nie tak jest w ciągu jednej bitwy wyrzuciło mnie chyba dwa razy a ogólnie na 3 4 razy lunkij co jest grane w wolnej chwili dodam że nie miałem problemów do tej pory aż zaistalowałem tą paczke Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe Zalacz logi, to co zalaczyles to program do ich tworzenia (archiwizacji). 1 minute ago, kotkot said: mody nie działają są uszkodzone To samo. Takie mowienie ogolne nic nie wnosi. Quote
Piotr2301 Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 teraz miałem tylko celownik kelerman niebieski celewnik serwerowy stylizowany niebieski w lepszym kontraście 0,5 pomniejszony i nic więcej i to samo dwa razy mnie wyrzuciło Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2019 Administrator Posted February 13, 2019 Probowales grac bez XVM? Odpal ten exe z lokacji gdzie zainstalowana jest gra i zalacz zip z logami. Jak czesto problem wystepuje i w jakim typie bitew? Quote
Recommended Posts