Jump to content

W trybie Linia Frontu nie działa automatyczne uzupełnianie materiałów eksploatacyjnych

Recommended Posts

Posted

Jak w tytule. W trybie wielkiej bitwy po zainstalowaniu modów nie działa automatyczne uzupełnianie gaśnic, apteczek, zestawów naprawczych, racji bojowych. Próbowałem w garażu nawet zdjąć jeden lub kilka materiałów i założyć ponownie. Niestety to nic nie dało. Dokładniej problem wygląda następująco: wchodzę w tryb wielkiej bitwy. Na pierwszym czołgu mam komplet materiałów eksploatacyjnych. Niestety jak padnę to na kolejnym nie mam ich wcale. I na każdym kolejnym jest to samo. Po powrocie na pierwszy czołg problem także występuje. Na randomie wszystko jest ok. Screenów nie mam, ale załączam powtórkę jeśli to coś ułatwi.

Aslains_WoT_Logs.zip

20190213_0133_italy-It13_Progetto_M35_mod_46_208_bf_epic_normandy.wotreplay

• Administrator
Posted

Odinstaluj:

Auxilium [przeczytaj opisy modów!]
               Włącz automatyczne zakładanie materiałów eksploatacyjnych

Mody w duzej mierze nie wspieraja tego trybu gry.

Posted
4 godziny temu, Aslain napisał:

Odinstaluj:

Auxilium [przeczytaj opisy modów!]
               Włącz automatyczne zakładanie materiałów eksploatacyjnych

Mody w duzej mierze nie wspieraja tego trybu gry.

@Aslain Tak wiem. Zwróciłem na to uwagę. Są 2 możliwości włączenia automatycznego zakładania materiałów eksploatacyjnych oraz modułów i w obu przypadkach występuje ten sam problem. W związku z tym żeby bez przeszkód w pełni sprawnie rozgrywać bitwy w trybie linia frontu należy na ten czas zrezygnować z paczki lub przynajmniej z większości modów. Tryb ten jest specyficzny dlatego mam świadomość, że są problemy z działaniem modów podczas rozgrywki w nim. Jeszcze będę kombinował jak znajdę chwilę i dam znać.

• Administrator
Posted

Na amerykanskim forum ShuraBB pisal cos:

cytuje "For the Front line, auto-return does not work, to adjust the hands you need to press CTRL-O before the fight and put all hands."

Niezrozumialy do konca jezyk angielski ale wyglada ze jakas kombinacja w hangarze, nie wiem dokladnie o co chodzi ale moze warto sprawdzic. Zeby obejsc problem z tym konsumablami.