Proxima Centauri Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) Wgrałem modpacka #02 i nic nie działa. Dołączam screena garażu. Wczoraj na modpacku #01 nie wgrywało mi garażu po bitwie. Dziś wgrałem #02 bo dałeś informację, ze był błąd z tym modpackiem. Dodam, że zacząłem grę i jestem w trakcie unitarki. Może tu leży problem? Proszę o pomoc. edit// Insalacja kolejnego modpacka #3 niczego nie zmieniła. Aslains_WoT_Logs.zip Edited February 13, 2019 by Proxima Centauri Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2019 Administrator Posted February 13, 2019 Logi sa z #02 widze w pytonie troche bledow, cos tam sie posypalo. Proponuje przejsc unitarke bez modow, one generalnie nie sa pisane po to, chociaz pierwsze slysze zeby ktos narzekal tam. Zrestartuj na wszelki wypadek gre, pewnie to zrobiles, ale i tak. Zalacz nowe logi juz z "normalnej" gry jesli problem nadal wystepuje. Quote
Recommended Posts