Tankendriver Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Witam mam pytanie zainstalowałem paczkę modów i zaznaczyłem przenoszenie kamuflażu. po reinstalacji gry nie mam kamuflażu na żadnym czołgu na czystym kliencie gry. Jak to naprawić czyli przywrócić kamuflaże na czołgach.Dodam że każdy czołg miał kupiony kamuflaż za golda i indywidualnie Quote
Tankendriver Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie ? Quote
Administrator Aslain Posted February 19, 2019 Administrator Posted February 19, 2019 W opisie moda jest aby czytac opis moda przed uzyciem. Mod ten zdejmuje wszystkie kamo z czolgow przy pierwszym uzyciu, i jest to normalne. Quote
Tankendriver Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 tak wiem przeczytałem i zaznaczyłem. pytanie brzmi jak teraz założyć znów kamuflaże na czołgi. zainstalować moda i przeskakiwać po kolejnych czołgach. Czy jest jakieś miejsce gdzie te kamuflaże się zbierają Quote
Administrator Aslain Posted February 21, 2019 Administrator Posted February 21, 2019 Zależy, czy chcesz używasć ich automatycznego zakladania czy nie. Jesli tak to musisz je zakladac majac zainstalowany mod do automatycznego ich zakladania, jesli nie to nie. Tak czy siak trzeba je zalozyc recznie, same sie na czolgach nie pojawia. Quote
Tankendriver Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Quote
Recommended Posts