Jump to content

v.1.4.0.1_06 -Brak ikonek flag w xvm

Recommended Posts

Posted

Musze stwierdzic to samo nie wyswietla Flag  i do tego jeszcze nie prawidlowo wyswietla  sie okno z informacjami od XVM pod przyciskiem Tab w bitwie napisy jakby sie chowaja do polowy w liniach;(.Bylo  wszystko Ok po wprowadzeniu  patcha 1.4 ale potem jak Wg zaczelo szalec z tymi micropatchami jeden po drugim w koncu ktorys musial cos popsuc jak zwykle  gra instalowana od nowa catche wyczyszczony twoja paczka na nowo  i  niestety dalej  jest problem szkoda to to moja ulubiona konfiguracja  na ktorej gram juz jakis czas.

Posted (edited)

Naprawione !!! ;)Juz jest lepiej po zainstalowaniu ostatniego  MODpacka  okno pod  Tabem z info od Xvma juz jest dobrze wyswietlane i ikonki z flagami tyle ze nie wszystkich graczy.

Bylo by super jak by wyswietlalo u wszystkich graczy ikonki z flagami. Bedzie to jakos naprawione?

Edited by pomocny
  • Administrator
Posted

Juz nigdy nie bedzie jak kiedys, teraz wyswietla tylko takie flagi jakie kto sobie wybral w profilu na stronie xvm. Jesli ktos nie wybral nic, to flagi nie bedzie.

Posted

Ja zauważyłem brak flag narodowościowych, po zainstalowaniu paczki z 26.02. Trochę taka lipa teraz, bo około 10% graczy ma zaznaczoną narodowość i trudniej będzie znaleźć ludzi do klanu >.>