NaspidowanyAdolf Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 tak jak w tytule brak flag po przeinstalowaniu na nowszą wersję Quote
Administrator Aslain Posted February 21, 2019 Administrator Posted February 21, 2019 To chyba przez jakąś zmiane WG w micropatchu. Ktoś zgłaszał że na stronach ze statami ludzi też nie pokazuje flag. Quote
Administrator Aslain Posted February 21, 2019 Administrator Posted February 21, 2019 Mozliwe ze to zwiazane z tym https://thearmoredpatrol.com/2019/02/21/wargaming-disables-client-language-fetching/ Quote
pomocny Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Musze stwierdzic to samo nie wyswietla Flag i do tego jeszcze nie prawidlowo wyswietla sie okno z informacjami od XVM pod przyciskiem Tab w bitwie napisy jakby sie chowaja do polowy w liniach;(.Bylo wszystko Ok po wprowadzeniu patcha 1.4 ale potem jak Wg zaczelo szalec z tymi micropatchami jeden po drugim w koncu ktorys musial cos popsuc jak zwykle gra instalowana od nowa catche wyczyszczony twoja paczka na nowo i niestety dalej jest problem szkoda to to moja ulubiona konfiguracja na ktorej gram juz jakis czas. Quote
pomocny Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 (edited) Naprawione !!! ;)Juz jest lepiej po zainstalowaniu ostatniego MODpacka okno pod Tabem z info od Xvma juz jest dobrze wyswietlane i ikonki z flagami tyle ze nie wszystkich graczy. Bylo by super jak by wyswietlalo u wszystkich graczy ikonki z flagami. Bedzie to jakos naprawione? Edited February 23, 2019 by pomocny Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2019 Administrator Posted February 23, 2019 Juz nigdy nie bedzie jak kiedys, teraz wyswietla tylko takie flagi jakie kto sobie wybral w profilu na stronie xvm. Jesli ktos nie wybral nic, to flagi nie bedzie. Quote
mefix17 Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Ja zauważyłem brak flag narodowościowych, po zainstalowaniu paczki z 26.02. Trochę taka lipa teraz, bo około 10% graczy ma zaznaczoną narodowość i trudniej będzie znaleźć ludzi do klanu >.> Quote
Recommended Posts