HaSeeK Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Witam, nie będę się rozpisywał więc napisze wprost. Zainstalowałem skina do Pz1C i teraz chciałbym go usunąć jak to zrobić ? <jest to skin od Milkys z modpacka> Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2019 Administrator Posted February 23, 2019 Witaj Najprosciej bedzie odpalenie instalatora i odznaczenie tego moda, i przeinstalowanie paczki. Sa tez inne metody, ale wymagaja grzebania we folderach gry i ręcznego kasowania odpowiedniego pliku. Quote
HaSeeK Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Właśnie chciałem tak zrobić ale zainstalowałem mody z poza paczki i niektóre pozyskałem nie wiadomo skąd, grzebałem w plikach i mógłbym sam to naprawić ale nie znam dokładnej nazwy pliku/plików dotyczących tego skina Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2019 Administrator Posted February 25, 2019 Ok, w tym wypadku skasuj ten plik w tej przykładowej sieżce: c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\skins_Milkym4n_SdKfz_1401_1301.7z Quote
Recommended Posts