___DannY___ Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Witam, może ktoś z obecnych tu na forum będzie wiedział o co chodzi, że od wczoraj xvm zaczął pokazywać mi statystyki sprzed resetu konta który był robiony ok 2 lat temu obecnie mam ok 18 k bitew. Pisałem na xvm forum i niby powiedzieli coś o API WG data ale nie wiem o co tu chodzi moze ktoś z was miał już taki problem i ma na to działające rozwiązanie? Dzięki z góy za pomoc Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2019 Administrator Posted February 24, 2019 To jest kontrolowane po stronie servera XVM, musisz to z nimi wyjasnic, nikt inny nie pomoze. Quote
___DannY___ Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 pisałem do nich na forum ale nikt nie śpieszy z odpowiedzią lub pomocą może ktoś ma jakiegoś pomocnego Admina ze strony xvm? Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2019 Administrator Posted February 24, 2019 Czytalem temat na KR. Zacytowali sirmaxa, napisal ze jakis po problem po stronie API od WG, a xvm ciagnie dane ze strony XVM, i ze nalezy troche poczekac az to sie naprawi. Takze poczekaj na razie. Quote
___DannY___ Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Dziękuje za pomoc ;) Pozdrawiam serdecznie Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2019 Administrator Posted February 24, 2019 Sirmax to naczelny koder XVM :) Takze trzeba uzbroic sie na razie w cierpliwosc, jesli do 2 tyg sie nie poprawi to pisz znowu do nich. Nie polecam tam przeklinac bo beda minusowac Niektórzy tam nie specjalnie przepadaja za ludzmi z poza ru i to tylko ich prowokuje ;) Quote
___DannY___ Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 8 minut temu, Aslain napisał: Sirmax to naczelny koder XVM :) Takze trzeba uzbroic sie na razie w cierpliwosc, jesli do 2 tyg sie nie poprawi to pisz znowu do nich. Nie polecam tam przeklinac bo beda minusowac Niektórzy tam nie specjalnie przepadaja za ludzmi z poza ru i to tylko ich prowokuje ;) ok rozumiem. Mam nadzieję, że sirmax jest pomocną osobą i zajmie się tym problemem. Ciekawi mnie czy ile osób ma taki problem jak ja... Quote
Recommended Posts