robertrozmus Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Witam, Mój problem polega na tym, iż mody się nie instalują. Początkowa miałem wersje 1.4.0.1.00. Po zaktualizowaniu WoTa pobrałem najnowszą wersje #14. Zainstalowałem, w garażu pokazywało by zaktualizować z #00 na #14 wiec usunąłem zawartości folderów res_mods i mods. Ponownie zainstalowałem #14 co niczym nie skutkowało foldery nadal były puste. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2019 Administrator Posted March 5, 2019 Nie ma sensu recznie kasowac tych folderow bo tym zajmuje sie instalator. Logi sa dziwne, bo czesc plikow podchodzi z 12 lutego, a reszta z dzisiaj. Te z instalacji sa z 12 luty wiec wydaje mi sie ze instalujesz do zlego folderu, upewnij sie ze instalujesz do prawidlowego folderu. Generalnie nie jest to blad instalatora, ale lokalny. Quote
robertrozmus Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Wybrałem ręcznie ścieżkę do WoTa, wciąż nic. Quote
robertrozmus Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Instalacja z wyłączonym antywirusem również nie pomaga. Quote
Recommended Posts