Wolti Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Jak w tytule, nie występuje to za każdym razem, prawdopodobnie tylko po zmianie serwera. Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 6, 2019 by Wolti Quote
Administrator Aslain Posted March 6, 2019 Administrator Posted March 6, 2019 W logach jedyne co widze to ze raz wysypalo sie cos zwiazanego z karuzelą od XVM. I to nie w ostatniej bitwie ale 2 bitwy wcześniej. Dzisiaj byla aktualizacja gry, i mozliwe ze XVM trzeba też zaktualizowac.... Quote
Wolti Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 (edited) Dzięki za odpowiedź, nie grałem rok czasu zamierzam wrócić włączyłem sprawdzam sobie czołgi i coś takiego, widocznie wina po stronie WG PS: no właśnie najpierw zainstalowałem moda a potem gra się zaktualizowała, może dlatego. Edited March 6, 2019 by Wolti Quote
Wolti Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Zapomniałem że po wyłączeniu się gry jest raport. 19-03-06-09_54_57_826.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 6, 2019 Administrator Posted March 6, 2019 Niestety te raporty sa tylko dla WG i ew. devsom XVM, nie sa mi przydatne. Quote
Wolti Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Na wersji v.1.4.0.1_15 problem nadal występuje, jednak po uruchomieniu gry w trybie bezpiecznym (bez modyfikacji) już nie. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 Pogram dzisiaj na tych samych modach co masz i dam znac. Napisz jeszcze dokladnie jakis czolg miales wybrany, i jaki typ bitwy i jaka mapka sie ladowala. Quote
Wolti Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Nie grałem jeszcze, obojętnie jaki czołg wybiorę występuje to tylko po zmianie serwera. Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 Zapomnialem spytac: a jakie konkretnie statyki chcesz klikac i nie dzialaja? Moze pokaz na screenie. Quote
Wolti Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Proszę te statystyki, PPM na karuzeli, nie jest to wielki problem tak tylko zgłosiłem tak że nie ma się co przejmować. World of Tanks.rar Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 To juz wiem co to może być, możliwe że to nieaktualne XVM. Po wczorajszej mikrolatce od WG sie popsulo w garazu, nie mozna podgladac czolgow tez na drzewku. Więc możliwe że to też jest powiązane. Quote
Wolti Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Niestety po instalacji najnowszego XVM,a problem nadal występuje, olać to Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 Dojde do tego bo duzo modow nie instalujesz. Rzeczywiscie sam XVM problemow nie robi, jak doinstalowalem do niego reszte modow co miales nagle sie to wyklada. Quote
Wolti Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Pozwoliłem sobie sam po testować i pierwszy strzał trafny https://clip2net.com/s/40goM6d teraz działa ok Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 Oba? Raczej stawiam na ten drugi czyli przycisk :) Quote
Wolti Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Nie wiem który, oba miałem i oba odinstalowałem. Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 Tak to ten mod, potwierdzone, zglosilem autorowi, i usuwam na razie z paczki. Quote
Recommended Posts