Administrator Aslain Posted March 13, 2019 Administrator Posted March 13, 2019 Zmieni antywirus na jakis normalny, to dziadostwo microsoftu nie potrafi wykryc nic poprawnie i tylko blednie ostrzega. Quote
lukass3185 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Ja dziswiaj tez chcialem zaktualizowac Aslaina, instalacja dochodzi do 99% po czym wywala blad defendera ze plik jest niebezpieczny i zostal usuniety... Do dzisiaj korzystalem bez problemow z tej modyfikacji. sorki nie instalacja a pobieranie dochodzi do 99% po czym plik jest usuwany, nigdy wczesniej nie mialo to miejsca. Ale calkiem mozliwe ze microsoft cos skopal. Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2019 Administrator Posted March 13, 2019 Microsoft odpisal i potwierdzil ze instalator jest czysty, postepujcie wg instrukcji: Quote
grgw28 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Aslain korzystam z twojej paczki już dłuższy czas ale teraz mam w twojej paczce wirusa ktos uczciwy podesłał ci do paczki cheat-a usuń to bo nie można zainstalowac paczki Trojan:Wim32/Azden.ald -taki mam komunikat z antywirusa Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2019 Administrator Posted March 13, 2019 Przeczytaj powyżej... i dzieki za zaufanie :/ Ufajcie głupim programom .... Quote
ArnoGG9185 Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 wystarczy dodać wyjątek i zatwierdzić , ale swoją drogą dlaczego teraz się pluje a nigdy wcześniej ?! :) Quote
grgw28 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Przyłączam sie do arno czego wczesniej nic się nie działo tylko teraz Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2019 Administrator Posted March 13, 2019 Przeciez baza wirusow antywirusa jest nonstop aktualizowala, widocznie dodali cos nowego do niej, i zrobili blad, ktory powodowal oznakowanie mojego programu jako zlosliwy. Quote
Metafan Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 16 hours ago, chromuś said: wystarczy usunąć windows defender? nie usunąć bo nie możesz,wyłaczyć go Wszystkim polecam Eset-a,jeden z najlepszych AV Quote
Recommended Posts