kusiu666 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Od kilku ostatnich pathy mam crashe podczas wczytywania bitwy. Zaraz po tym nie wczytuje mi XVM-a a dokladniej statystyk i na strinie xvm musze moje konto aktywowac ponownie. Jaka moze byc tego przyczyna? _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 11, 2015 Administrator Posted January 11, 2015 Zalacz do posta. W pelnej wersji edytora na dole jest guzik, albo wrzuc gdzies w necie i tutaj daj linka. Quote
Administrator Aslain Posted January 12, 2015 Administrator Posted January 12, 2015 Zainstaluj paczke bez tych modow i daj znac czy problem dalej wystepuje: Modyfikacje wpływające na jakość grafiki Improved Lighting Mod v1.5 (poprawia grafike w grze) [DLC] WoT Tweaks (poprawia fps) Wyłącz Dym z rur wydechowych Wyłącz Efekty trafień w otoczenie Wyłącz Efekty zniszczeń otoczenia Wyłącz Kołysanie się drzew Wyłącz Chmury na niebie Odgłosy dział Gnomefather's Gun sounds v1.946 Pokolorowanie wraków czołgów Białe 1% (AHuMex 4 px) Quote
kusiu666 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Niestety nie pomogło , ale zastanawiam się bo oprócz twoich modów mam jeszcze jeden ten ze strony wota co można udostępniać swój wynik na FB to może być to? A może coś nie tak jest z celownikiem? Quote
Administrator Aslain Posted January 12, 2015 Administrator Posted January 12, 2015 Ciezko powiedziec, u mnie jak zainstaluje te same opcje modpacka nic sie nie dzieje, masz jakiegos pecha, moze przeinstaluj wota albo ustaw grafike w grze inaczej (jakosc tego i owego). Quote
kusiu666 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Przeinstalowałem grę i to samo się dzieje ale podczas instalacji mam to. Załączam plik Quote
Administrator Aslain Posted January 18, 2015 Administrator Posted January 18, 2015 Cos na komputerze blokuje funkcje instalatora. Quote
kusiu666 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Wiesz co wysyłam ci jeszcze raz te pliki teraz mimo ze przy instalacji jest wszystko ok ciagle co jakis czas mi wywala gre, nawet po reinstalacji gry. Wyglada to tak że klikam bitwa pokazuje się ekran ladowania z typem mapy statystykami graczy i nagle crash. I po tem jak zaraz wejde do gry nie mam zadnych statystyk graczy oraz mam dwa celowniki. Czy to moze byc wina xvm-a? _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted January 23, 2015 Administrator Posted January 23, 2015 Okazyjne crashowanie wystepowalo ostatnio czesto od czasow 9.4, a nasililo sie w 9.5... nawet na czystym kliencie gry. Zobacze na logi, ale watpie bym cos tam znalazl. Quote
Administrator Aslain Posted January 23, 2015 Administrator Posted January 23, 2015 Zobacz bez tych modow i daj znac: Gnomefather's Gun sounds v1.946 Vehicle Exp Extended (exp do następnego czołgu) z Quests Extended (automatyczna kolejna prywatna misja) Przy okazji jest nowszy instalator, z aktualizowanymi modami, moze cos zmieni. Quote
kusiu666 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Już prawdopodobnie wiem co crashuje grę. Gdy są włączone ratingi graczy to one to powodują. Gdy je wyłączę same te ratingi to gra działa. jeszcze poczekam dłużej i dam znać. Quote
kusiu666 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ostatecznie błąd zweryfikowałem i w tej chwili u mnie crashuje tylko gdy mam włączoną opcję powiększonej minimapy pod ctrl , w tedy crashuję mi grę podczas ładowania bitwy. Oraz crashuje gdy mam zainstalowane dwieki dział gnomfathers costam. W tym wypadku crashuje podczas bitwy czasami. Ustawienie mam prawie to samo na którym grasz. Także dzięki może coś uda się tobie wypatrzeć jak chcesz to mogę przesłać ci te pliki. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted February 8, 2015 Administrator Posted February 8, 2015 Dzwieki od Gnome czesto powoduja crashowanie u niektorych osob z tego co zauwazylem. Mysle ze ten tworca troche juz olewa WoT, i na nodze pisze te mody, czy tam powiela to co kiedys zrobil, bo w sumie nic nowego nie ma od lat. Quote
kusiu666 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Tego Gnome muszę sprawdzić czy crashuje jesli w grze jesli wgrasz pliki do domyslnego folderu z gra a nie z modami. Zobaczymy :) Quote
Recommended Posts