mesjasz_22 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Witam, Zarejestrowałem się by zgłosić błąd. od kilku ost. aktualizacji doświadczam CTD na większości map.Praktycznie nei da się grać. Regularnie następuje CTD w momencie ładowania bitwy. Po bitwie i w garażu zawsze jest ok.Próbowałem różnych konf. modów ale wciąż to samo. czasem puści na mapę a czasem wyrzuci, ponownie ładując zawsze wyrzuca do desktopu w momencie ekranu logowania. Nie wiem który mod to powoduje. Problemu nie ma w tankach 1 i 2 tieru (tamte mapy daje się rozgrywać). Proszę o jakieś rozwiązanie bo zbieram multum kar za pasywność w grze.. python.log XVM.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 12, 2015 Administrator Posted January 12, 2015 Zobacz bez tych modow: Odgłosy dział Gnomefather's Gun sounds v1.946 Odgłosy silników Gnomefather's Engine sounds (bez radia) v0.583 Pokolorowanie wraków czołgów Szare 25% Po za tym ciezko cos doradzic, pisal mi ktos ze odglosy od Gnoma nie do konca dobrze dzialaja. A kolorowe wraki, no coz biale gaski powodowaly cuda, to kto wie, moze szare cos robia. U mnie w kazdym badz razie opisany problem nie wystepowal po przetestowaniu konfigu. Quote
Recommended Posts