MC_ZetroxEros Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Witam po każdej bitwie twierdzy gdy wchodzę do garażu ładuje do gry .... z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam wszystkich serdecznie . Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 25, 2019 Administrator Posted March 25, 2019 Usun moda Pomocnik Misji Osobistych, jesli nie pomoże to usun Kalkulator i zegar w garażu by AntonVK. Daj mi znac Czy ten problem jest po kazdej bitwie Twierdzy? Quote
MC_ZetroxEros Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 Tak po każdej bitwie jak tylko skończymy Twierdze wczytuje wczytuje Grę ......... usunąć czyli na nowo instalka ? Quote
Administrator Aslain Posted March 25, 2019 Administrator Posted March 25, 2019 Tak, albo recznie skasuj plik we folderze mods (przy wylaczonej grze): Pomocnik Misji....: izeberg.quests.wotmod Kalkulator i zegar: AntonVK_HangarCalculator_1.4.0.0.wotmod i AntonVK_HangarClock_1.4.0.0.wotmod Quote
Kurgan Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Cześć Aslain. Pojawił się kolejny problem. Występuje TYLKO przy potyczkach i natarciach. Jeśli wcześniej zginę i wyjdę do garażu jest ok. Ale jeśli gram do końca lub poczekam do końca bitwy to ładuje się tylko tło garażu (minimalistyczny) sylwetka czołgu i napis "wchodzenie do gry". Szczerze jest to trochę uciążliwe. Oczywiście załączam log. Pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 26, 2019 Administrator Posted March 26, 2019 Połączyłem. Usuń po kolei te mody o których pisałem i daj znać. Quote
Kurgan Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Po usunięciu "Pomocnika misji osobistych" wszystko śmiaga. Dziękuję Aslain i pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2019 Administrator Posted March 29, 2019 57 minutes ago, Kurgan said: Po usunięciu "Pomocnika misji osobistych" wszystko śmiaga. Dziękuję Aslain i pozdrawiam Ten mod mial wczoraj aktualizacje. Usunales go przed aktualizacja, czy sprawdzales juz na jego nowej wersji? Quote
Kurgan Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) Raczej na starej, bo zrobiłem to od razu :) Ja tam się w tańcu nie pie.... :D Edited April 1, 2019 by Kurgan Quote
Administrator Aslain Posted April 2, 2019 Administrator Posted April 2, 2019 Szkoda, bo usunalem moda z paczki pewnie niepotrzebnie. Quote
Recommended Posts