timi205 Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 mam taki problem ze działaja mi tylko dzwieki z bajki pingwiny z madagaskaru . Niemoge ustawić nic innego bo nic nie działa nawet jesli tego nie zainstaluje to i nie mam oryginalnego dzwieku załogi . Ocb ? Prosze o pomoc bo te pingwiny już mi obrzydły :P Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2019 Administrator Posted March 29, 2019 Zalacz logi z konfiguracji modow ktora sprawia problemy, i napisz wtedy konkretnie ktorego moda nie slyszysz dzwieki. Quote
timi205 Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 u fajnie wszystko ale jak to się robi :( Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2019 Administrator Posted March 29, 2019 W podpisie moich postow jest link do informacji. Quote
timi205 Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 wgrałem jeszcze raz twoje mody / ustawiłem dzwięki załogi na Ale z wot pl / rozegrałem bitewke i nic / CISZA / załoga milczy / jak ustawie pingwinki to jest ok / oto plik Zip po bitwie Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2019 Administrator Posted March 29, 2019 Wgralem ten sam zestaw modów co używasz i słysze Alę. Sprawdz czy cos nie pozmieniales albo posciszales w opcjach dzwiekowych gry. Quote
timi205 Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 nie tam nigdy nic nie przestawiałem , masz tam w dzwiekach dwie wersjie z bajki o pingwinach , króla juliana i króla juliana z przyjaciółmi i one działają , żadne inne nie , nawet jesli odchacze bez dzwieków to też nie działaja mi oryginalne dzwięki załogi . cisza nic , a w tym pliku zip wszystko okey jest ? ok temat zamkniety , znalazłem powód . Miałem ustawione w komuterze głóśniki 5.1 a gra ma max 2.1 - już słysze Ale z wot-a . Dzięki wogle za chęci pomocy . pozdrawiam serdecznie Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2019 Administrator Posted March 29, 2019 ok, dobrze ze problem rozwiązany :) Quote
Recommended Posts