B4ch0R Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Załączam logi. Instaluje modpacka z wszystkich 5 linków "direct" gra działa pomimo tego "na czysto" żadnych modów czy xvm'a. Na stronie xvm aktywowany. Nigdy nie było problemów zawsze działało wszystko od razu po zainstalowaniu. Miałem podobne problemy z instalowaniem XVM ze strony oficjalnej ale z Aslainem nigdy do dziś. Po odpaleniu wot zawsze było info że jest xvm aktywny bądź nie .. teraz nie ma nic tak jak bym w ogóle nie instalował. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2019 Administrator Posted April 15, 2019 Wyglada ze odpalasz gre w trybie Safe, czyli bez modow. Zmien to w launcherze na normalny tryb. 1 Quote
B4ch0R Posted April 15, 2019 Author Posted April 15, 2019 Szybka i trafna diagnoza.. dzięki! Zastanawiam tylko jak to się stało po aktualizacji nic nie zmieniałem . Chyba że dziecko coś kliknęło w moją nieobecność ;] Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2019 Administrator Posted April 15, 2019 Najwazniejsze ze problem namierzony :) 1 Quote
Recommended Posts