zonen Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Korzystam z twojej paczki od lat i nie mialem takiego problemu. Teraz pierwszy raz z tą aktualizacja. Podczas instalacji pojawia sie blad: HTTP error 403. Kiedy to zignoruje i klikne dalej to nie instaluje sie kilka modow. Dotyczy to DLC np.: kolorowych wagonów, skórek na pojazdach. Quote
Administrator Aslain Posted April 20, 2019 Administrator Posted April 20, 2019 Sprawdz czy czasem cos nie blokuje polaczenia, bo np. blad 404 powodowaly niektore regorystyczne ustawienia routerow u uzytkownikow, wiec nie zdziwilbym sie ze 403 moze tez. Ew. uzyj jakiegos VPNa, zwykle pomaga w problemach z polaczeniami. np. darmowy windscribe. Quote
zonen Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Dzieki za odpowiedz. Na razie zrobilem reset kompa :) i wylączyłem antiwira na czas instalacji (chociaz nie pokazywal zadnych blokad) i pomoglo. Tak wiec Wesolych Świąt i mozna zamykac temat. Quote
Pawel_KK Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 (edited) Wiem że taki temat był ale go nie jestem w stanie ogarnąć. Wyłączyłem nawet firewalla na routerze nic to nie daje. Nie jesteś w stanie czegoś z tym zrobić? Alternatywne serwery czy coś? PS. błąd mam od 2-3 dni od najnowszej paczki której nie udało się już mi zainstalować poprawnie. Edited April 21, 2019 by Pawel_KK Quote
Administrator Aslain Posted April 22, 2019 Administrator Posted April 22, 2019 Nie, ale mozesz sprobowac uzyc VPNa. Zobacz co sie dzieje jak klikniesz w ten link http://rtor.nyx.feralhosting.com/files/WoT/Aslains_3D_icons_roman_TIM_1411.7z Quote
the_undertaker Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 (edited) Antywirus blokuje pobieranie plików. W moim przypadku ESET Internet Security. Również pierwszy raz pojawiło mi się to przy tej paczce. Wyłączyłem ochronę na czas instalacji i poszło bez problemu. Ach no i na koniec pracy sam instalator wywalał błąd w Windowsie a przy wyłączonej ochronie zamykał się poprawnie. Może to więc wina samego instalatora? Edited April 23, 2019 by the_undertaker Quote
Recommended Posts