sasiad44 Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Witam pozdrawiam Aslaina, dziękuję serdecznie za cały wkład jaki robisz na rzecz społeczności WOT. Niestety pewnie nasza kochana firma o niczym Cie nie poinformowała, więc bije na alarm - mamy w modpacku dwa nielegalne mody: 1. Pokazujące kierunek skierowania dział na minimapie 2. Pokazujące strzałki do najbliższych przeciwników źródło: http://www.dom1n.com/newsy/polityka-fair-play-zaktualizowana-lista-zakazanych-modow/?fbclid=IwAR1j_ssvQ4C0E87074Ya4CFDnqNm-LPcLsheS-MHax4hp8MBxxclL-Tz8uY Sorry za kolor czcionki, ale jestem świeżak, a koledzy do plutonu już wołają :) Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2019 Administrator Posted April 24, 2019 Dzieki, Wiem o tym, te zmiany wchodza w zycie piewszego czerwca wiec jest masa czasu. Ja mimo tego postaram sie zareagowac juz w WoT 1.5.0, wiec w przyszlym tygodniu usune niektore mody. Quote
Recommended Posts