GuyMickey Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Gdy stoję w krzakach i włączam zoom zaczyna mi skakać obraz - prawdopodobnie przez ruszające się liście. Czy ktoś może doradzić jakiś mod, który by na to pomagał? Czy może coś w ustawieniach, ale już gram na prawie minimalnych ??? Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2019 Administrator Posted May 2, 2019 Jedyny mod ktory moze tu pomagac jest cheatem ... Quote
GuyMickey Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 (edited) Ale mi nie chodzi o liście, które kogoś ukrywają, ale o te w których ja stoję. Widać je jako takie duże ruszające się półcienie - prawdopodobnie procesor nie wyrabia z nimi. Podejrzewam, że gdy tak nie falowały, to nie miałbym problemu. Edited May 2, 2019 by GuyMickey Quote
Silentraz Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Standardowe opcje graficzne - spróbuj przezroczystość roślinności dać na stan przeciwny. Z tego co pamiętam płynniej było przy mniej "intuicyjnym" wariancie. Przy okazji całkowicie nie widać krzaczków z 15 metrów. Quote
ZIBI Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 9 hours ago, Silentraz said: Standardowe opcje graficzne - spróbuj przezroczystość roślinności dać na stan przeciwny. Z tego co pamiętam płynniej było przy mniej "intuicyjnym" wariancie. Przy okazji całkowicie nie widać krzaczków z 15 metrów. dokładnie tak , odznacz przezroczystość roślinności a krzaki będą przezroczyste przed tobą Quote
Recommended Posts