Ingmar Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Siemanko Aslain :)Ode mnie propozycja oddania kolejnego Icon Moda, którego sam używam od ponad 2 lat, a po każdym nowym patchu męczę się z konfigurowaniem XVMa, a od najnowszej wersji Aslaina nie jestem w stanie ich ustawić w ogóle :/Link do forum:http://forum.worldoftanks.com/index.php?showtopic=390563Link do pobrania:http://www.mediafire.com/download/l1mx7jjsm6jn5t9/DIMR_icons_wot95_full.zipSam mod raczej nie jest używany na naszym serverze, ale z tego co wiem, co sporo osób na US go używa, a żaden icon mod nie jest nawet odrobinę podobny do tego. Facet updatuje modzik co każdy patch oraz w przypadku jakichś nagłych zmian/ błędów= dość często :) Quote
Administrator Aslain Posted January 18, 2015 Administrator Posted January 18, 2015 Ok, bedzie w 4.1.27 :) Quote
Ingmar Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Much love buddy <3 Tylko mam nadzieję, że będzie dość swobodna możliwość zmiany wyświetlanych informacji, chodzi mi o nick, pasek hp, sam contour icon, itp.? Quote
Administrator Aslain Posted January 18, 2015 Administrator Posted January 18, 2015 Dodam same ikonki, natomiast reszty nie ruszam :) Tak wiec masz takie opcje jak w instalatorze sie da. Quote
Ingmar Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Chodzi mi o to, żeby nad czołgami w bitwie wyświetlały się te same ikonki co w Player Panel, tak jak na załączonym wyżej obrazku, bo póki co, po wgraniu Druida z Aslaina to mam tylko takie coś w oknie bitwy: Generalnie, to gdy używałem Druida, to wszędzie contour był zmieniony, tj również np. na ekranie wyboru bitew treningowych itp. I stąd moje pytanie czy jest możliwość zrobienia czegoś z tym? Sorka za zwracanie dupy, ale od 9.5 XVM już nie działa z Druidem i jeszcze Aslainem :P Quote
Administrator Aslain Posted January 19, 2015 Administrator Posted January 19, 2015 Ja dodaje ikonki tylko do samych konturow i paneli graczy. Nie ruszam garazu, bo pozniej sa problemy z lustrzanym odbiciem. Trzeba cudowac ze specjalnymi plikami swf, za duzo zachodu i potencjalnych problemow. W oknie misji treningowej, czy plutonu i tak pisze wszystko co wazne :) Nie wiem jak w kompaniach i CW bo tego nie grywam wcale. Co do ikonek nad paskami hp czolgow, to nie zrobisz tego przez opcje instalatora, trzeba recznie modowac. Quote
Recommended Posts