robertrozmus Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Witam, Czy w paczce jest mod (jeśli tak to który), który jest w stanie pokazać procentowy wzrost MoE? Chodzi o to: Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2019 Administrator Posted May 5, 2019 To jest ze statystyk sesji Yasenkrasen o ile pamietam, i mam to w paczce. Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2019 Administrator Posted May 5, 2019 U mnie tak to wyglada. Quote
robertrozmus Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Możesz sprawdzić logi? Jest szansa, że znowu mogę mieć z nimi problem. Aslains_WoT_Logs.zip Sam widzę, że znów mam problem bo instaluje się: Statystyki Sesji i Rezultaty Bitwy Tomonik [EN,PL] Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2019 Administrator Posted May 5, 2019 Tak, w logach wybrany jest Tomonik, a on nie ma tych informacji na ekranie konca bitwy. Wybierz Yasenkrasen. Quote
robertrozmus Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Zaznaczyłem YK, nie zainstalowało się, stworzyłem nowy folder wybrałem instalacje w nim ostatecznie został pusty, odinstalowałem modpack, ponownie zainstalowałem (nie wiem czy do końca odinstalowałem, bo ciągle miałem zaznaczone stare mody), wywala błąd 183 Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2019 Administrator Posted May 5, 2019 Cos Ci miesza tam komputer. Nie jest to blad modpacka. Zrestartuj komputer, skasuj recznie zawartosci folderow mods/1.5.0.0/ oraz res_mods/1.5.0.0/. Potem prawoklik na instalatorze i wybierz uruchomienie jako administrator. Quote
robertrozmus Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Wszystko ładnie działa, dziękuje za pomoc. Quote
Recommended Posts