ramon333 Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Niestety, nawet po zainstalowaniu (v1.5.0.1 #00b Beta) całkowity brak celownika. Korzystam z J1mB0 a na arcie Harpoon mini. Czołg jest, celownika brak w ogóle. Co można zrobić do momentu usunięcia usterki? Odznaczyć w ogóle zaznaczone celowniki? Quote
Administrator Aslain Posted May 13, 2019 Administrator Posted May 13, 2019 Nie instaluj celownika spg Harpoon na razie. Quote
ramon333 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 (edited) Wybacz, ale jestem gościem po 50-tce (tacy tez grają:) i nie ogarniam wszystkich terminów :) Do tej pory miałem zaznaczone tylko to, co wyżej napisałem. Odznaczyłem oby dwa do momentu, aż pojawi się poprawka i na razie skorzystam z celownika, który oferuje gra, choć będzie ciężko, bo się przyzwyczaiłem do Twoich. Bardzo dziękuję za odpowiedź i poczekam na aktualizację. A tak na marginesie, robisz bardzo dobrą robotę za co ja i mnóstwo graczy, jesteś my ci wdzięczni. Pozdrawiam serdecznie. Edited May 13, 2019 by ramon333 Quote
Administrator Aslain Posted May 13, 2019 Administrator Posted May 13, 2019 Chodzi o ten celownik na arcie (to wlasnie spg po ang.), tylko on powoduje problem, glowny celownik powinien byc ok. Quote
ramon333 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Całkowita racja. Główny celownik działa. Dziękuję. Poczekam na celownik arty, bo robię misje osobiste. Na razie pogram czołgami. Quote
Recommended Posts