StrokeR Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Witaj. Dziś napotkałem błąd który zgłaszali klanowicze już od kilku dni (od wersji xx.26) Niestety nie mogłem zrobić zrzutu ekranu (zablokowało albo to okno albo jakieś ustrojstwo w win8.1) tak więc ... zdjęcie z telefonu ;) Nie mam pojęcia który to mod, załączam chyba wszystko co potrzebne. Pozdrawiam! ps. po kliknięciu Try PROTANKI przenosi na youtube : https://www.youtube.com/user/PROTankiWoT _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 19, 2015 Administrator Posted January 19, 2015 Skrypt Protanki usunalem jakis tydzien wlasnie z powodu tego oszczerczego komunikatu o zlodziejstwie, jesli go nadal masz to musiales w czyms dograc. W modpacku go juz dawno nie ma. Quote
StrokeR Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Nie mam nic dograne. Wyskakuje też mojemu koledze z klanu. Najnowsza paczka z wczoraj... Oczywiście instalacje robimy czyste. Quote
Administrator Aslain Posted January 19, 2015 Administrator Posted January 19, 2015 Hmm... mozliwe ze to przyszlo z updatem dzwieku UP. Sprawdz bez tego moda, jesli to prawda to cofne go do poprzedniej wersji. Quote
StrokeR Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 (edited) Witaj ponownie :) Instaluję właśnie najnowszą paczuszkę od Ciebie :) Zdam relację jak chłopaki też przeinstalują czy mają jeszcze problem. A i faktycznie wszyscy używamy "UP" bo to jest świetna sprawa! edit: póki co brak informacji - 5 bitew i wszystko ładnie działa :) Edited January 20, 2015 by StrokeR Quote
Recommended Posts