OmegaX Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Spoiler Witam jak w temacie brak kursora myszki w grze nie pomaga nawet opcja zaznaczenia w ustawieniach myszy że pod klawiszem Ctrl pojawia sie kursor. Gra uruchamia sie poprawnie ale jest niewidoczny kursor ktory de facto działa jak przypadkowo trafie na opcje ale go nie widac...? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2019 Administrator Posted May 26, 2019 Zagralem bitwe na tych samych modach jak w logach i po za niskimi fps nie mialem problemu z kursorem, w logach nie masz bledow, nie mam pojecia wiec. Quote
OmegaX Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Czyli poza odinstalowaniem twojego programu nie masz żadnych sugestii co może to powodować? Może sprobuje ze wczesniejszym twoim programem jak podeslesz linka Aslain's WoT ModPack v1.5.0.4 #02 Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2019 Administrator Posted May 26, 2019 Nie wydaje mi sie zeby to byly mody. Nie mam starych linkow. Sprawdzales w trybie bezpiecznym? Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2019 Administrator Posted May 26, 2019 W launcherze obok guzika Graj masz menu z ktorego wybierasz go. Quote
OmegaX Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Ok tylko jak mam go uruchomic jak nie widze kursora i tym samym nie moge najechac na ten tryb ;-) ? Sprobuje metoda prob i bledow moze trafie w odpowiedni obszar... Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2019 Administrator Posted May 26, 2019 Ale jak, w windowsie nie masz kursora? Quote
OmegaX Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 W launcherze tez nie widze kursora, przy samym ladowaniu gry kursor znika... Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2019 Administrator Posted May 26, 2019 Jesli w windowsie nie masz kursora to nie ma co szukac w modach bo to nie mody ale cos nie tak z windowsem. Quote
OmegaX Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 W windowsie mam kursor i jak dotad we wszystkich programach multimedialnych dziala nie mam natomiast zainstalowanej innej gry wiec tego nie wiem jak to wyglada Quote
OmegaX Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 (edited) Po aktualizacji Aslain's WoT ModPack v1.5.0.4 #04 problem nadal wystepuje ale udało mi sie go obejsc zmieniajac w ustawieniach gry, rozmiar wyswietlanego obrazu na okienkowy bez ramek i wtedy jest kursor. Natomiast gra uruchomiona w Trybie Bezpiecznym przy pełnym ekranie nie wyswietla kursora wiec to musi byc w ustawienach windowsa 10 albo w grze - ale co dokładnie...? Edited May 28, 2019 by OmegaX Quote
Administrator Aslain Posted May 28, 2019 Administrator Posted May 28, 2019 Ja moge tylko pomoc jesli chodzi o mody, co do windowsa to musisz pytac sie jakichs ekspertow od niego. Quote
Recommended Posts