Smok225 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Witam , otóż zainstalowałem najnowszego Aslaina i problem polega na tym , że chcę coś zrobić a pokazuje mi błąd w połączeniu z internetem , czy miał ktoś podobny problem ? Quote
saintseiya Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) Przyłączam się do Postu kolegi powyżej i potwierdzam u mnie również występuje ten problem w najnowszej paczce . Na tą chwile wracam do wersji 09 i zobaczę czy problem się powtórzy w wersji 09 i dam znać w temacie. Czołgiem Seiya EDIT W paczce 09, problem opisany powyżej przez kolegę oraz , który wystąpił u mnie nie występuje. EDIT 2 Co do xvm na ich stronie jest informacją że coś grzebią, dlatego statystki nie są wyświetlane Edited June 5, 2019 by saintseiya Aktualizacja informacji Quote
Administrator Aslain Posted June 5, 2019 Administrator Posted June 5, 2019 Zresetujcie sobie moze token na stronie xvm. Gralem na #10 i mi dziala, raz mialem ze staty nie zaladowalo z powodu problemow z polaczeniem ze strona xvm, ale to racze ich wina. Quote
saintseiya Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) Aslain , dzięki reset tokena na stronie XVM po wgraniu paczki #10, pomógł, teraz Jest Wszystko Ok Edited June 5, 2019 by saintseiya Quote
Recommended Posts