Jump to content

Kilka problemów

Recommended Posts

Posted

Wgrałem najnowszą paczkę modów oto błędy które zauważyłem :

- podczas ruchu myszą nazwy gracza i rodzaje czołgów ruszają się na prawo i lewo ( nie da sie z tym grać po oczach daje)

- nie pokazuje aktualnego wyniku bitwy 

Czekam z niecierpliwocia na nastepną paczkę ..

• Administrator
Posted

Ciezko mi to sobie wyobrazic, pokaz to na jakims nagraniu video. Przenosze do dzialu z problemami. Zalacz tez logi, bo ogolne opisanie problemu rzadko przyczynia sie do wyszukania problemu. Info w podpisie posta.

• Administrator
Posted

Nie wiem czy na powtorce to zobacze, najlepiej jakby to nagrac np. na telefonie. Zalacz tez logi, jak je wygenerowac pisze w linki z podpisu posta. Bez tego nie mam mozliwosci nic sprawdzic.

Posted

klikam w tą aplikacje Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe  niestety po zakonczeniu nie tworzy żądnych logów otwiera folder ale folder jest pusty

• Administrator
Posted

Niestety tutaj nie pomoge, cos tam na kompie blokuje ja, a jesli ja to instalator pewnie tez nie dziala poprawnie stad moze masz problemy.

Upewnij sie ze uruchamiasz to wszystko z prawami admina (prawy-klik i z menu jako administrator).

• Administrator
Posted
29 minutes ago, chacky01 said:

Potwierdzam, mam to samo. Przez całą bitwę jest wynik 0:0

Zalacz logi, zobacz tez bez BO.

Posted
38 minut temu, Aslain napisał:

Nie grajcie z BO.

Problem znikł po wyłączeniu BO :P Zawsze działał :) Teraz wszystko śmiga jak należy. Dzięki za pomoc.

• Administrator
Posted

Tak to bywa ze po update gry albo update jakiegos moda cos sie popsuje. Mam nadzieje ze autor to naprawi, poki co nie widze zeby probowal, moze ma dosc na dzisiaj...

Posted
W dniu 12.06.2019 o 19:54, chacky01 napisał:

Problem znikł po wyłączeniu BO :P Zawsze działał :) Teraz wszystko śmiga jak należy. Dzięki za pomoc.

gdzie to dokladnie wylaczyc ?