Jump to content

System Stalls when Loading Battle


Recommended Posts

Upon downloading latest version, system will work in garage, but upon starting a battle, it loads the loading screen, and then stalls out.  On the same loading screen I can hear the countdown of the battle, and then it just stays there upon the countdown completed and I am unable to ever get in the battle.  If I use the Task Manager to shut down WOT, and attempt to restart the game, the game Center will indicate that the game is still running and I have to do a complete restart to get back into the game.  At that point it starts all over.  

 

P.S. Thanks for all you do.  I know it is a lot of work. 

Aslains_WoT_Logs.zip

Link to post
  • Administrator
3 hours ago, MarkDaSpot said:

Looked at some of the log information.  Dropped the mod for reporting being spotted.  Solved the issue.  

 

Really? In your logs I see that Awfultanker  tanker session stats produces some errors.

 

I read in Awfultanker topic that his mod was causing this problem, and he fixed it, so I will include that fix in next modpack.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.