gruby211971 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 wie ktoś co sie stało sziś rano nie mogłem się zalogować ,dopiero kiedy odinstalowałem mod pak aslajna było to możliwe ? Quote
Administrator Aslain Posted June 25, 2019 Administrator Posted June 25, 2019 Jedyne co mi do glowy przychodzi to jakis program zainstalowany na komputerze, ktory blokuje modom dostep do internetu. Niektore mody lacza sie aby sprawdzic czy sa nowe wersje, inne pobieraja dane wn8 itp. byly przypadki ze jak zablokuje im sie dostep to potrafia spowodowac ze gra loguje sie w nieskonczonosc. Niestety nie opisales dokladnie problemu wiec musze troche zgadywac. Quote
gruby211971 Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 do dziś logowałem się a ,dzisiaj po synchronizacji akt osobowych wyskakiwało okienko od wota z errorem nie znam angielskiego wiec nie wiem o co im chodzi ? Quote
Administrator Aslain Posted June 25, 2019 Administrator Posted June 25, 2019 Zroob screena z tym errorem. Mozesz tez sprobowac wyczyscic folder z plikami dossier na wypadek jesli sie uszkodzily, ale to trzeba wejsc w %appdata% ...... i tam pokasowac z wargaming.net/world of tanks Quote
Recommended Posts